Nieuw opleidingstraject van BeCode en SAP biedt jobzekerheid

In januari 2021 start BeCode in Antwerpen met opleidingen in diverse SAP-softwareoplossingen, waardoor werkzoekenden op enkele weken tijd een SAP-certificaat op zak kunnen hebben.

Trefwoorden: #BeCode, #jobs, #opleidingen, #SAP, #SAP-certificaat

Lees verder

Opleiding

( Foto: putilich - 123RF )

ENGINEERINGNET.BE - Openstaande vacatures blijven vaak lang niet ingevuld en daarom richt BeCode zich al langer op de “ruwe diamanten” in onze samenleving. In dit “next generation” opleidingscentrum kregen al ruim 1.200 werkzoekenden en schoolverlaters de kans zich op een erg praktische en laagdrempelige manier bij te scholen tot programmeur, met erg hoge uitstroomcijfers naar tewerkstelling tot gevolg.

Die nauwe samenwerking met de industrie bleek ook een grote troef voor SAP. De grote vraag bij Belgische bedrijven naar mensen met een SAP-opleiding verzekert de afgestudeerden van een job in een groeisector met veel toekomstmogelijkheden.

Met deze samenwerking willen BeCode en SAP samen toekomstgerichte carrièrepaden aanbieden aan kandidaten die een digitale laag willen toevoegen aan hun professionele competenties.

Dit onder meer voor professionals in hr, finance, logistiek of sales die als SAP-eindgebruiker digitale oplossingen willen leren aanwenden binnen hun eigen expertisedomein. Maar even goed voor kandidaten die zich willen ontwikkelen tot SAP-consultant en zo andere bedrijven willen helpen bijstaan in hun digitale omslag.

De ambitie is om te starten met het opleiden van minstens 100 mensen. Na de start in Antwerpen (met steun van de stad, +/- 110.000 euro) zullen de SAP-opleidingen ook uitgerold worden naar de BeCode-campussen in Brussel, Gent, Luik en Charleroi.


Klik hier voor meer info over de opleiding