Multimodale Baanbrekers-awards voor Volvo Cars, Shipit en Liesbeth Grieten

Logistiek Vlaanderen koos tijdens een virtueel event voor enerzijds baan­brekende multi­modale projecten en anderzijds een baan­brekende multi­modale personaliteit.

Trefwoorden: #Baanbrekers, #H.Essers, #Liesbeth Grielens, #logistiek, #Shipit, #VIL, #Volvo Cars

Lees verder

Nieuws

( Foto: VIL )

ENGINEERINGNET.BE - Alle bedrijven die met een project, initiatief of realisatie konden aantonen een bijzondere bijdrage geleverd te hebben aan de mobiliteit in Vlaanderen, kwamen in aanmerking voor een award.

Een professionele en diverse jury, samengesteld uit Filip Boelaert (MOW), Kurt De Cat (Trends), Niko Demeester (Voka), Daan Schalck (North Sea Port) en Thierry Vanelslander (UA), selecteerde de vier genomineerden, die hun project live voorstelden. De eventdeelnemers beslisten wie de winnaars werden via live voting.

Hierna werden Volvo Cars als verlader 2020 en Shipit als logistieke dienstverlener 2020 verkozen. Na een zelfde procedure werd Liesbeth Grieten van H.Essers uitgeroepen tot multimodale ambassadeur 2020.


Baanbrekers is een initiatief van Multimodaal.Vlaanderen, het multimodale adviespunt van VIL, en wil bedrijven in Vlaanderen inspireren om de multimodale omslag te maken.