Pilz Academy lanceert Web Based Training

Nieuwe tijden vragen om andere benaderingen. Naast online live training, biedt Pilz Academy nu ook Web Based Training, een interactief webinar dat je kan volgen waar en wanneer je maar wilt.

Trefwoorden: #opleiding, #Pilz, #Pilz Academy, #webinar

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - De bestsellercursus Machinery Directive inc. CE Marking is de eerste cursus die beschikbaar is op het nieuwe e-learning platform van Pilz Academy. Ook andere cursussen die zich lenen voor deze zelfstudie formule zullen in de toekomst toegevoegd worden.

De e-learning of Web Based Training bestaat uit een vooraf opgenomen presentatie (video) met voice over door de trainer. De inhoud van de cursus is opgedeeld in enkele modules die telkens worden afgesloten met een oefening. Helemaal op het einde van de cursus, krijgt de cursist één grote oefening over de volledige cursusinhoud. Verder is de cursus nog aangevuld met begeleidende documenten en links naar nuttige informatie.

Daarenboven krijg je ook nog de mogelijkheid om je vragen live te stellen aan de trainer tijdens een Q&A-sessie nadat je de cursus hebt afgerond. Een Web Based Training werkt dus zoals een live webinar, maar dan op voorhand opgenomen én verrijkt met ondersteunende documenten en opdrachten.

Voordelen van Web Based Training van Pilz Belgium:

  • Je bekijkt de opleiding waar en wanneer je wil
  • Je pauzeert en kijkt verder, wanneer het jou uitkomt
  • Je krijgt dezelfde content als de klassikale training
  • Je geniet van de hoge kwaliteit en expertise van Pilz
  • Je kan nadien live vragen stellen aan de trainer

Machinery Directive incorporating CE marking
De cursus Machinery Directive incorporating CE marking is de eerste cursus beschikbaar als Web Based Training. Deze opleiding geeft u een gedetailleerd inzicht van de belangrijkste Europese richtlijnen met betrekking tot CE-markering en in het bijzonder de machinerichtlijn. U krijgt inzicht in alle stappen van het CE-markeringsproces en leert hoe u een CE-dossier kan opstellen.

Wilt u meteen aan de slag?
Registreer vandaag nog voor de opleiding Web Based Training Machinery Directive incorporating CE marking op de Pilz website: https://www.pilz.com/nl-BE/trainings/articles/073521Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.