• 26/03/2012

Omron en RS Components consolideren strategisch partnerschap - persbericht

Nieuwe Europese overeenkomst versterkt het aanbod van automatiserings- en besturingstechnologie.

Lees verder

Productnieuws

Omron Europe, wereldwijd leider op het gebied van automatisering, en RS Components (RS), 's werelds grootste service-intensieve distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, hebben hun strategisch partnerschap versterkt met een nieuwe Europese overeenkomst.

Deze omvat alle markten in Europa alsmede het EMEA-gebied met inbegrip van Zuid-Afrika, en versterkt het aanbod van RS op het gebied van automatisering en besturingen.

De overeenkomst omvat alle aspecten van het partnerschap tussen Omron en RS, waaronder verkoop- en marketingondersteuning, voorraadbeheer en continue ontwikkeling van het assortiment innovatieve producten.

Deze overeenkomst zal de samenwerking vergemakkelijken, de uitvoering van gezamenlijke activiteiten beter belichten en de beide ondernemingen in staat stellen de uitbreiding van het portfolio van goederen en diensten voor klanten in Europa proactief te bevorderen.

Een belangrijk gevolg van deze overeenkomst is dat RS nog beter zal kunnen voldoen aan de behoeften van zijn klanten met de scherpste prijzen en een hogere productbeschikbaarheid van Omrons industrile automatiseringsproducten.

Hiertoe behoren onder meer schakel-, veiligheids- en besturingscomponenten, programmeerbare logische controllers, sensoren, motion controllers, aandrijvingen en HMI.

Maurizio Poli, Manager van de divisie Sensing, Safety and Components van Omron Europe B.V., vertelt: "Deze overeenkomst is een duidelijk blijk van het commitment van beide ondernemingen. Zij consolideert ons strategisch partnerschap door onze samenwerking en betrokkenheid te faciliteren om zo onze klanten op ieder niveau overal in Europa beter te bedienen. Het hoge service- en distributieniveau dat RS kan bieden, zal ons helpen een bredere klantenbasis op te bouwen en te voldoen aan de behoefte aan krachtige automatiseringsproducten van de hoogste kwaliteit."

Kevin Thompson, General Manager Maintenance bij Electrocomponents, voegt eraan toe: "Deze overeenkomst vormt een belangrijke mijlpaal in de relatie tussen RS en Omron in Europa en versterkt ons aanbod in de markt voor automatiserings- en besturingstechnologie. Onze klanten zullen profiteren van de sterkere integratie van Omrons technologische expertise en leiderschap op het gebied van automatisering met onze uitstekende service, logistieke infrastructuur en eCommerce-innovatie."


Foto, van links naar rechts:
Fabien Fournier, Global Account Manager, Electrocomponents
John Hickles, European Distribution Channel Marketing Manager, SSC Division, Omron Europe B.V.
Marco Brunetti, General Manager, EMEA Sales, SSC Division, Omron Europe B.V.
Kevin Thompson, General Manager Maintenance, Electrocomponents
Maurizio Poli, SSC Division Manager, Omron Europe B.V.
Lucian Dold, Division Marketing Manager, SSC Division, Omron Europe B.V.

Meer informatie
Omron Electronics NV
Stationsstraat 24 - B-1702 Groot-Bijgaarden
Tel : +32 (0)2 466 24 80 - Fax +32 (0)2 466 06 87
info.be@eu.omron.com - www.industrial.omron.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Omron Electronics



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.