Grootste Europese innovatie- en democentrum voor de logistiek geopend

In Log!Ville, het open demonstratie­ en belevingscentrum voor de logistiek, kunnen bedrijven de nieuwste technologieën ontdekken en uittesten. Het werd opgericht door VIL, met de steun van EFRO en POM Antwerpen.

Trefwoorden: #Log!Ville, #logistiek, #VIL

Lees verder

Nieuws

( Foto: VIL )

ENGINEERINGNET.BE - In Log!Ville beleven ondernemers met de kracht van visualisatie, maatwerk en digitale storytelling de logistieke uitdagingen van de toekomst: zelfrijdende voer(vaar)tuigen, dark warehouses, artificiële intelligentie, digitaal productpasport, additive manufacturing, smart city logistics, ...

De indrukwekkende demonstratiehal toont de nieuwste mature technologieën voor de supply chain. Alles onder een dak om ondernemers aan te moedigen hun logistieke operaties te automatiseren, digitaliseren en verduurzamen. De samenwerking met VIL, het kenniscentrum voor de logistiek, maak Log!Ville uniek in Europa.

Log!Ville is een mix van innovatie bij startups, scale-ups, grote ondernemingen en kennisinstellingen. Gelegen in de provincie Antwerpen (Wetenschapspark in Niel) beschikt het over twee antennes in de provincies West-Vlaanderen en Limburg.

Het is een open centrum, voor iedereen toegankelijk, dat bovendien beschikt over ultramoderne vergaderfaciliteiten. De perfecte omgeving voor kennisdeling en co­ creatie.

Meer dan 30 partners uit diverse sectoren en drie provincies, elk toonaangevend in hun vakgebied, hebben hun schouders gezet onder Log!Ville.