Nederlandse start-up DOCKR bedient nu ook Belgische klanten

DOCKR, een Nederlandse start-up die met flexibele contracten voor elektrische voertuigen ervoor zorgt dat bedrijven en ondernemers makkelijker, sneller en duurzamer door de dichtslibbende binnensteden kunnen leveren, is nu ook actief in België.

Trefwoorden: #DOCKR, #elektrisch, #logistiek, #start-up, #transport

Lees verder

Techniek

( Foto: DOCKR )

ENGINEERINGNET.BE - Met Black Friday en de drukke eindejaarsperiode voor de deur trekt de start-up ook in België volop de kaart van de flexibele contracten voor elektrische voertuigen met voldoende laadruimte volgens het all-in principe.

(Periodiek) onderhoud, vervangend vervoer en verzekering zijn standaard inbegrepen. Bovendien zijn de huurcontracten maandelijks opzegbaar, waardoor klanten hun vloot gemakkelijk kunnen op- of afschalen.

Nina van Spengen, Expansion Manager Belgium: “De binnenstad wordt steeds moeilijker bereikbaar. Vervuilende voertuigen worden meer en meer uit de binnensteden geweerd en bovendien zorgen verkeersopstoppingen ervoor dat klanten hun tijd niet efficiënt kunnen gebruiken. Hier zien wij kansen voor onze milieuvriendelijke elektrische bakfietsen.”

DOCKR is vandaag vooral in Brussel, Antwerpen, Gent, Mechelen en Leuven actief. Momenteel worden hun elektrische voertuigen ingezet bij een tiental Belgische klanten, zoals Gorillas, Coolblue en DOTT. Hun klanten zijn actief in allerlei verschillende sectoren zoals food delivery, logistieke dienstverleners, retail en service logistiek.