• 07/05/2012

De 'Packer' demo van B&R op Automation & Engineering 2012 - persbericht

B&R staat met een innovatieve en nieuwe demo op de beurs Automation & Engineering 2012 te Brussel 9 en 10 mei, genaamd de Packer.

Lees verder

Productnieuws

B&R is innovatief en toonaangevend op het gebied van hoge dynamische en nauwkeurige synchronisatie van enkele assen, CNC en Robotics, onafhankelijk van de gebruikte motor technologie en kinematica - dat is GMC live!"

De Packer is een nieuwe en innovatieve demo, waar B&R zich weer van zijn beste kant laat zien op deze beurs. Het is een combinatie van Intergrated Automation en POWERLINK. De onderwerpen die deze demo aansnijdt zijn robotica, control & motion, vision, safety en pneumatiek. Kortom, alles komt aan bod.

Neem een kijkje op de B&R stand C1019.
Bekijk hieronder alvast een preview van de demo:

Meer informatie:
B&R Industriële Automatisering B.V.
Ninovesteenweg 198 - 9320 Aalst (Erembodegem)
Tel: +32 (0)53/21 20 01 - Fax: +32 (0)53/21 20 14
Email: office.be@br-automation.com - www.br-automation.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
B&R Industriële Automatisering



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.