Dashdoc opent nieuw kantoor in The Beacon

Dashdoc, ontwikkelaar van hun transportmanagementsysteem (TMS), wil volgend jaar zijn aanwezigheid in de Antwerpse haven versterken. Dat zal het doen vanuit het nieuwe kantoor in The Beacon, het bekende innovatie- en bedrijvencentrum aan Het Eilandje.

Trefwoorden: #Beacon, #Dashdoc, #management, #systeem, #transport

Lees verder

Nieuws

( Foto: Dashdoc )

ENGINEERINGNET.BE - Het van oorsprong Franse Dashdoc is sinds begin dit jaar actief in de Benelux. Na negen maanden ruilt de TMS-ontwikkelaar haar kantoor in Antwerpen-Berchem in voor The Beacon, een business- en innovatiehub met kantoren voor uiteenlopende IoT-bedrijven.

Vanuit de nieuwe locatie is de stap naar de Antwerpse haven snel gezet en wil het bedrijf zich volgend jaar meer te focussen op verladers en transporteurs die in de haven actief zijn.

​Hun TMS kon dit jaar al heel wat transporteurs in België en Nederland overtuigen om hun planning, administratie en facturatie te digitaliseren en automatiseren. Hierdoor kan het een lokaal Benelux-team uit de grond te stampen, waarvan de zevende collega (nvdr. nog niet op de foto) deze week zal starten.