Fronnt-alliantie verwelkomt drie nieuwe installatiebedrijven

Deze innovatieve alliantie van installatiebedrijven werd opgericht in samenwerking met investeringsmaatschappijen Gimv en Tilleghem en overschrijdt de kaap van 110 miljoen euro omzet. Hun nieuwste leden zijn Electro Zwijsen, Induzz3 en Verwarming Erens.

Trefwoorden: #alliantie, #automatisering, #HVAC, #installateur

Lees verder

Nieuws

( Foto: screenshot website Fronnt )

ENGINEERINGNET.BE - De energietransitie draait op volle toeren waardoor de wereld van installatietechnieken en automatisering steeds complexer wordt.

Fronnt heeft een brede basis aan kennis en expertise. Hierdoor kan het klanten een one-stop-shop oplossing aanbieden en hen volledig ontzorgen.

Het toetreden van Electro Zwijsen, Induzz3 en Verwarming Erens sluit perfect aan bij hun focus op klantgerichtheid en multi-expertise. De toetreding zal de realisatie van synergiëen binnen de groep versnellen. 

Sinds de oprichting in de zomer van 2022 werd een indrukwekkend overnametraject afgelegd.  Met de overnames van Lenaerts/LVR, ABN Klimatisatie, Climawest en Sanitel in 2022 werden solide en kwaliteitsvolle fundamenten gelegd om er een toonaangevende groep van specialisten inzake multitechnieken in elektro en HVAC van te maken.

In de eerste helft van 2023 werd deze basis verder versterkt met de overnames van Electro Verbeke, TAC!, Evercold, Van Vooren en Setec. Met 12 overnames in totaal blijft Fronnt groeien.

De alliantie overschrijdt nu de kaap van 110 miljoen euro omzet en telt meer dan 400 werknemers. Zo wordt de groep een krachtige en veerkrachtige speler in de industrie.