• 24/05/2012
  • |     BB

Kanshebbers Maintenance Manager van het Jaar bekend

BEMAS - Belgian Maintenance Association - heeft de namen van de finalisten van haar jaarlijkse verkiezing ‘Maintenance Manager van het Jaar’ bekend gemaakt.

Trefwoorden: #Bemas, #jan den nul, #maintenance manager van het jaar

Lees verder

personalia

( Foto: Jan De Nul, keynotespreker Etienne Baert )

ENGINEERINGNET.BE -- Dat zijn voor 2012 Harold Villers van ArcelorMittal Marchin en Rudy Frederix en Geert Smekens van Genzyme. Zij maken kans om op 14 juni de titel 'Maintenance Manager v an het Jaar 2012' mee naar huis te nemen.

Met de wedstrijd beloond BEMAS, als vakorganisatie voor professionals in technisch onderhoud, de maintenance manager die het beste een duidelijke visie op onderhoud heeft omgezet in een resultaatgericht beleid.

De jury, die bestaat uit ervaren maintenance managers, beoordeelt de ingezonden dossiers en brengt ook een bezoek aan de bedrijven zelf.

Naast de presentatie van het onderhoudsbeleid bij ArcelorMittal Marchin en Genzyme heeft BEMAS Etienne Baert uitgenodigd om tijdens de prijsuitreiking de keynote-presentatie te geven.

Baert is Director of the Technical Division bij Jan De Nul en zal het hebben over 'Het technisch beheer van de baggervloot, vanaf ontwerp tot einde levensduur'.

Enkele vragen waarop Baert een antwoord zal geven: wat zijn de strategische keuzes bij het beheer van de baggervloot? Welke logistieke uitdagingen komen kijken bij het onderhoud van baggerschepen? Hoe houdt men rekening met het onderhoud vanaf het ontwerp tot einde levensduur?

De Award 'Maintenance Manager van het Jaar' geniet de actieve steun van Engineeringnet en het tijdschrift Maintenance Magazine.


ACHTERGROND
BEMAS, voluit de Belgian Maintenance Association vzw, is een dynamische non-profit vakvereniging voor maintenance professionals en iedereen die met onderhoud te maken heeft. BEMAS heeft tot doel haar leden op weg te helpen naar een steeds beter beheer en onderhoud van fysieke activa. De vereniging telt momenteel 650 leden.