• 14/06/2012

Harold Villers van ArcelorMittal is Maintenance Manager van 2012

BEMAS, Belgian Maintenance Association heeft dit jaar ing. Harold Villers van ArcelorMittal Marchin beloond met de award 'Maintenance Manager van het Jaar 2012'.

Trefwoorden: #ArcelorMittal, #BEMAS, #Maintenance Manager van het jaar

Lees verder

nieuws

( Foto: cover Maintenance Magazine, BEMAS )

ENGINEERINGNET.BE -- De twee andere genomineerden kwamen dit jaar toevallig uit hetzelfde bedrijf, namelijk Rudi Frederix en Geert Smekens van Genzyme Belgium.

Harold Villers, afgestudeerd als industrieel ingenieur aan het Institut Gramme de Liège (sectie ‘industrie’), is sinds 2008 de Maintenance Manager van ArcelorMittal in Luik. Dat is de voormalige TDM-plant - Tôleries Delloye-Matthieu - die sinds 2005 onderdeel is van de groep ArcelorMittal Flat Carbon Europe.

De fabriek in Marchin is gespecialiseerd in het elektrolytisch verzinken van staalbobijnen en het versnijden van staalrollen tot platen. Er zijn in totaal 7 productielijnen. Een eerste is de HP5-lijn, die hoofdzakelijk uitlevert aan in hoofdzaak Duitse autoconstructeurs, zoals VAG, BMW, Daimler en Porsche. Omwille van de grote hoeveelheid chemicaliën ter plaatse, is de site recentelijk gecatalogeerd als 'Groot Seveso-bedrijf'.

Hij geeft leiding aan een team van 42 personen voor het onderhoud van de gehele site.


(GL)

In de septembereditie van Maintenance Magazine zal een uitgebreid interview met de maintenance manager van het jaar 2012 verschijnen.