Johan Van Oeffelen nieuwe Managing Director van Capgemini Belgium

Capgemini kondigt de benoeming aan van Johan Van Oeffelen tot Managing Director van Capgemini Belgium. Het voormalig hoofd van Capgemini Engineering in België, volgt Piet-Wybe Wagter op, die de overstap maakt naar een andere functie binnen de groep.

Trefwoorden: #Cap Gemini, #engineering, #managing director

Lees verder

HR

( Foto: Cap Gemini )

ENGINEERINGNET.BE - Johan Van Oeffelen beschikt over een diploma Commercial Engineering van de Universiteit Antwerpen en begon zijn loopbaan bij ExxonMobil Chemical in 2005.

Daarna was hij 12 jaar lang actief bij Altran Belgium, waar hij onder meer als Technology & Innovation Director een leidinggevende rol vervulde en aan het hoofd stond van kernsectoren als transport, mobiliteit, elektronica en levenswetenschappen.

Sinds 2020 was hij aan de slag als Managing Director van Capgemini Engineering België en nu wordt hij dus Managing Director van Capgemini Belgium.

Van Oeffelen: "Ik zal mijn jarenlange ervaring en expertise in de sector en in de wereld van de technologie inzetten om onze klanten als strategische partner te begeleiden op hun innovatietraject."

Met het oog op een vlotte overgang zullen Wagter en Van Oeffelen nog tot eind maart 2024 nauw samenwerken.