Sensirion SEN6X combineert fijnstof, VOC, CO2, NOX, vocht en temperatuur sensor

Luchtverontreiniging binnenshuis veroorzaakt gezondheidsrisico's zoals hoofdpijn en duizeligheid en kan zelfs in verband worden gebracht chronische aandoeningen aan de luchtwegen.

Trefwoorden: #BMF Systemparts, #CO2, #fijnstof, #Sensirion

Lees verder

Productnieuws

( Foto: BMF Systemparts )

ENGINEERINGNET.BE - Daarom kan het zorgen voor een goede binnen lucht kwaliteit door ventilatie of luchtbehandelingsapparatuur helpen een veilige omgeving te creëren en onze levenskwaliteit te verbeteren.

Om te weten wanneer gesloten ruimten moeten worden geventileerd of gezuiverd, is het belangrijk inzicht te hebben in de luchtkwaliteitsomstandigheden binnenshuis.

Met de SEN6X omgevingssensor node maakt Sensirion nauwkeurige bewaking van de niveaus van veel voorkomende verontreinigende stoffen in de lucht mogelijk.

De SEN6X- is een alles-in-één modulaire sensor oplossing s die PM1, PM2.5, PM4, PM10, RH, T, VOC Index, NO x Index, CO 2 of HCHO meet. Door de modulaire opbouw kan Sensirion eenvoudig verschillende combinaties van sensoren leveren in dezelfde behuizing.

Doordat deze sensor communiceert met een I2C bus is deze oplossing eenvoudig te integreren in nagenoeg ieder applicatie en verkort dit aanzienlijk de time-to-market voor onze klanten.

Voor meer informatie omtrent de SEN6X van Sensirion:   
BMF System Parts BV   
Spaarpot 149 - NL-5667 KW Geldrop   
+31 (0)40 851 21 70 - www.bmf-systemparts.com - info@bmf-systemparts.com