• 19/06/2012

Gasunie en Tebodin tekenen overeenkomst multidisciplinaire projecten

Gasunie en Tebodin hebben een raamwerkovereenkomst ondertekend voor het engineeren van grote en kleine multidisciplinaire projecten.

Trefwoorden: #Gasunie, #raamovereenkomst, #Tebodin

Lees verder

b2b

ENGINEERINGNET.NL -- De overeenkomst is afgesloten voor een duur van twee jaar met een mogelijke verlenging van twee keer een jaar.

Gasunie heeft een bewuste keuze gemaakt om twee partners in de arm te nemen om de engineering werkzaamheden snel te realiseren, met behoud van de hoogste kwaliteit.

Tebodin en Grontmij werden geselecteerd op basis van objectieve, openbare beoordelingscriteria. Voor elke opdracht van Gasunie zullen beide bedrijven, in concurrentie, een aanbieding doen; van andere concurrentie is verder geen sprake.

ACHTERGROND
Gasunie is een Europees gasinfrastructuurbedrijf dat het transport van aardgas en groen gas in Nederland en Noord-Duitsland verzorgt.

Tebodin is een onafhankelijk, multidisciplinair advies- en ingenieursbureau met een omzet van circa € 223 miljoen (2011).

De onderneming beschikt over een netwerk van kantoren verspreid over West-Europa, Centraal-Europa en Oost-Europa, het Midden-Oosten, Azië en Afrika en is onderdeel van Bilfinger Berger SE.


Op de foto: Ondertekenaars van de raamwerkovereenkomst: dhr. Lou Dost, vestigingsdirecteur Tebodin (links) en dhr. Lucas Lambers, manager engineering Gasunie. Staand van links naar rechts: dhr. Piet Dijkhoff, category purchaser Gasunie, dhr. Erik Kuiper, directeur industriële projecten Tebodin en dhr. André Bolhuis, project engineer Tebodin.