• 19/10/2012

Begrijpelijke engineering: beursmodel met tandemgasdrukveren - persbericht

ACE heeft besloten om de technisch aantrekkelijke producten uit de serie tandemgasdrukveren met behulp van een beursmodel tot leven te brengen.

Lees verder

Productnieuws

Onlangs konden de Motek-bezoekers op de landelijke beurs Stuttgart met behulp van ACE tandemgasveren de uiterst zware klep van een ondervloerverdeler moeiteloos openen en weer sluiten.

Zo'n kast voor perslucht-, stroom-, water-, en dataverbndingen zijn zeer geschikt voor een demonstratie. Want als deze niet ondergronds ingebouwd is, is hij alleen al vanwege zijn omvang zo indrukwekkend, dat het voor gemiddeld getrainde personen moeilijk voor te stellen is, de toegangsdeur voor bedieningspersoneel ook maar iets te bewegen.

De tandemgasdrukveren maken dit dankzij twee drukbuizen en daaruit resulterende twee verschillende krachtbereiken echter tot kinderspel.

Tot nu toe zijn de innovatieve machine-elementen met uitschuifkrachten van 300 N tot 5.000 N beschikbaar. Een groot bereik, als men bedenkt, dat alle modellen aanwezig zijn als tandemgasdrukveren GST-40, dat wil zeggen met een diameter van 40 mm.

De variaties worden in dit geval verklaart door de verschillende slagen. Deze keren terug in de submodellen van GST-40-50-100 tot GST-40-70-400, waarbij het tweede getal voor slag a, en het derde voor slag b staat.

In totaal komen door de combinatie van verschillende slagen zeven tandemgasdrukveren tot stand.

Op bestelling levert ACE de nieuwe elementen ook als speciale oplossingen. Aldus zijn de standaard met staal gegalvaniseerde cilinderbuizen en aansluitstukken, evenals een zuigerstang van hard-verchroomd staal innovatieve machine-elementen beschikbaar als uitvoering in 304 of 316 roestvrij staal.

In dit geval voldoen ze zelfs aan de hygiënische normen van de medische techniek en voedingsindustrie. De indrukwekkende prestaties blijven natuurlijk ook bij deze varianten behouden.

Hoe groot ze zijn, kunnen bezoekers op de Motek zelf uitproberen en verdere innovaties, zoals de toonaangevende klein-, veiligheids- en industriële schokdempers, de steeds meer gevraagde ACE-SLAB dempingsplaten, TUBUS strcutuurdempers, de veelzijdige ACE-LOCKED klemelementen, de kleine ACE rotatieremmen en nog veel meer ontdekken.

Je kan ACE bezoeken tijdens de Constructeursdag op 20 november in het Nederlandse Maarssen of tijdens de Precisiebeurs in het Nederlandse Veldhoven, 28 & 29-11-2012, op stand 80.


Meer informatie:
www.ace-ace.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Küchmedia



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product aan te kondigen, uit te pakken met een succesverhaal, een seminarie/event aan te kondigen of een invitatie te publiceren ?
Klik hier.