• 22/10/2012
  • |     BB

Stork Technical Services wint prestigieuze Maintenance Awareness Award 2012

Na succes in België nu prijs van Dutch Institute for World Class Maintenance voor game met 'aaibare' miniatuur-stoommachine van Stork Technical Services.<br>

Trefwoorden: #Dutch Institute for World Class Maintenance, #game, #Maintenance Awareness Award, #ooievaar, #Stork Technical Services

Lees verder

opleidingen

( Foto: Stork )

ENGINEERINGNET -- ‘Hoe maak je op een eenvoudige manier duidelijk wat maintenance management is’? Dat is de kernvraag waarrond de Maintenance Awareness Award 2012 van het Dutch Institute for World Class Maintenance draait.

Dit jaar was het Stork Technical Services die de prijs in de wacht sleepte. De award werd woensdag 10 oktober 2012 uitgereikt door Professor Dr Henk Akkermans van het DIWCM.

Hans Minnaard, Consultancy manager bij Stork Technical Services mocht de award met bijbehorende cheque ter waarde van 2.500 euro in ontvangst nemen.

De dienstenleverancier ontvangt de award voor zijn project ‘Den Ooievaar’, een serious game dat 'op fysieke wijze aangeboden wordt aan zowel het bedrijfsleven als studenten'.

De deelnemers ervaren aan de hand van een aantal gesimuleerde praktijkcases hoe zij om moeten gaan met deze specifieke situatie. En dus met de daadwerkelijke praktijk.

De jury van de het DIWCM oordeelde dat door het gebruikmaken van een ‘miniatuur-stoommachine’ deze game een hoge aaibaarheidsfactor geeft waardoor de spelers op een aantrekkelijke manier aan de game deel gaan nemen.

Ook het feit dat deze game in zowel Nederland als België toegepast wordt, is voor de jury een reden geweest Stork deze award toe te kennen.

Bij de prijsuitreiking gaf Hans Minnaard aan het prijzengeld te zullen investeren in een nieuwe ‘Den Ooievaar’, hiermee kan de miniatuur-stoommachine worden uitgebreid met nieuwe features en simulaties.


LEES OOK
Onderhoudsspel maakt jongeren warm voor techniek