• 18/01/2013

Stork Technical Services benoemt Pim Oomens tot nieuwe CFO - bedrijfsblog

Met ingang van 1 februari zal Pim Oomens toetreden tot de Raad van Bestuur van Stork Technical Services, waarbij hij per 1 maart benoemd wordt tot Chief Financial Officer.

Trefwoorden: #Pim Oomens, #Raad van bestuur, #Stork Technical Services

Lees verder

Productnieuws

Pim Oomens volgt daarmee Hans Turkesteen op die per 31 maart het industrieel concern Stork zal verlaten. Hans Turkesteen is sinds 1 augustus 2008 CFO van Stork B.V., de holding van het concern, en was het afgelopen jaar tevens CFO van de divisie Stork Technical Services. De Raad van Bestuur bestaat verder uit Doug Meikle (CEO) en Dave Workman (COO).

"Na de herfinanciering en de daarmee samenhangende financiële en juridische verzelfstandiging van Stork Technical Services en Fokker Technologies is dit voor mij een natuurlijk moment om het Stork concern te verlaten” verklaart Hans Turkesteen, “Beide divisies zullen verder opereren als onafhankelijke bedrijven”.

Pim Oomens heeft gedurende de afgelopen acht jaar de positie van CFO bij Wavin bekleed. Hij heeft daarbij ervaring opgedaan met private equity aandeelhouders en de beursintroductie van het bedrijf in 2006 geleid. Na de overname van Wavin in 2012 en de transitie naar de nieuwe aandeelhouder, verliet Pim Oomens het bedrijf in september 2012.

Henk Rottinghuis, voorzitter Raad van Commissarissen van Stork Technical Services: "Wij zijn verheugd iemand met de ervaring van Pim Oomens te verwelkomen in de recent verzelfstandigde onderneming en zijn ervan overtuigd dat Pim veel toegevoegde waarde voor de onderneming zal leveren. Dankzij de bijdrage van Hans Turkesteen heeft de onderneming een goede uitgangspositie gekregen om verder te groeien. Wij zijn hem daarvoor veel dank verschuldigd."

Over Stork Technical Services:
Stork Technical Services is een wereldwijde leverancier van kennis gebaseerde Asset Integrity Management-diensten voor de olie & gas-, power- en chemische sector. Van concept tot en met uitvoering streeft Stork Technical Services ernaar om haar klanten te helpen risico’s te verminderen, veiligheid te garanderen en de milieuprestaties te verbeteren. Met 14.300 medewerkers wereldwijd (Verenigd Koninkrijk & Afrika, Continentaal Europa, Midden Oosten, Azië en Pacific) bieden wij innovatieve oplossingen en integreren wij denken en doen op het gebied van asset integrity, consultancy, onderhoudsconcepten, reparatie, renovatie, nieuwbouw, verhuizingen, subsea services en andere gerelateerde, complexe projecten. Ga voor meer informatie naar www.storktechnicalservices.com.

Contact voor pers:


Monica Bos External Communications Stork Technical Services
Tel: +31 6 1096 7242
Email: monica.bos@stork.com

Contact voor investeerders:
Jenny de Vries Vice President Corporate Finance Stork Technical Services
Tel: +31 6 1085 1784
Email: jenny.devries@stork.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Stork Technical Services
<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>
Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.