• 14/02/2014

Shell ONEgas verlengt contract met AJS joint venture

Joint venture van Stork, Amec en Jacobs Engineeringnet Groep slaagt erin contract voor Shell ONEgas in zuidelijke Noordzee te verlengen op basis van 'excellente prestaties'.

Trefwoorden: #amec, #energie, #jacobs, #nam, #Shell, #shell onegas

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Stork )

ENGINEERINGNET - Stork, de wereldwijde dienstverlener op het gebied van asset integrity management services voor de sectoren Olie & Gas, Chemie en Energie, heeft samen met zijn partners Jacobs Engineering Group en AMEC het contract voor de levering van geïntegreerde services voor de assets van Shell ONEgas in de zuidelijke Noordzee met vijf jaar verlengd.

ONEgas is een gecombineerde Business Unit van Shell UK Exploration & Production en de Nederlandse Aardolie Maatschappij.

Het contract met Stork en zijn partners is verlengd op basis van ‘de excellente prestaties die zij als geïntegreerd team hebben geleverd om de duurzame toekomst van ONEgas te garanderen’.

AJS levert al meer dan tien jaar, sinds 2003, services voor ONEgas vanuit haar Engelse vestiging in Great Yarmouth en de AJS vestigingen in Den Helder, Assen en Leiden.

"Ik ben erg tevreden met deze contractverlenging", aldus Arnold Steenbakker, CEO van Stork. "De expertise van Stork en haar joint venture partners op het gebied van olie en gas is één van de belangrijkste succesfactoren van dit contract. Deze contractverlenging toont vertrouwen in de continuering van een succesvolle samenwerking tussen AJS en ONEgas."

Onder dit omvangrijke contract vallen alle 54 offshore-assets in de zuidelijke Noordzee, de Shell Bacton-installatie in het Verenigd Koninkrijk en de gasinstallaties van de NAM in Den Helder.

Momenteel telt de joint venture 1.250 medewerkers, die op het continentale plat van het Verenigd Koninkrijk en in het Nederlandse deel van de Noordzee onderhoudswerkzaamheden en investeringsprojecten uitvoeren.


ACHTERGROND
Stork is een wereldwijd toonaangevende leverancier van kennisgebaseerde Asset Integrity Management-diensten gericht op de sectoren Olie & Gas, Chemie en Energie. Van concept tot en met uitvoering streeft Stork ernaar om klanten te helpen bij het verhogen van hun winst door het verminderen van risico’s, het garanderen van de veiligheid en het verbeteren van de prestaties van assets.

Met meer dan 185 jaar ervaring en 14.500 werknemers wereldwijd (Verenigd Koninkrijk & Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, continentaal Europa, het gebied rond de Kaspische Zee, het Midden-Oosten, Azië-Pacific) biedt Stork innovatieve oplossingen en integreren ze ‘denken en doen’ op het gebied van asset integrity, consultancy, onderhoudsconcepten, inspecties, reparaties, renovaties, modificaties, relocaties en andere aanverwante complexe projecten.

Ga voor meer informatie naar www.stork.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Stork Technical Services
<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>