• 07/11/2012

Endress+Hauser is nu 'principal member' bij ODVA - bedrijfsblog

Er is een steeds groeiende vraag naar EtherNet/IP in process automation.

Lees verder

Productnieuws

ODVA in Ann Arbor, Michigan, USA, kondigde recent aan dat Endress+Hauser, één van de leidende leveranciers wereldwijd van meet-apparatuur en automatiseringsoplossingen voor de procesindustrie, "principal member" wordt van de organisatie, en daarmee marktleiders vervoegt zoals Bosch Rexroth, Cisco Systems, Rockwell Automation, Omron en Schneider Electric.

ODVA heeft Endress+Hauser voorgesteld als "principal member" op haar Industry Conference 2012 en 15de jaarvergadering op 16-18 Oktober 2012 in Stone Mountain, Georgia, USA.

Endress+Hauser zei haar eerste samenwerking met ODVA al in 2009 toe, toen het bedrijf de Promass 83 op de markt introduceerde, 's werelds eerste Coriolis massaflowmeter met EtherNet/IP interface. Dit toestel meet massaflow, densiteit en temperatuur, en heeft een webserver aan boord dat aan geautoriseerde gebruikers toelaat om vanop afstand te gaan foutzoeken, het instrument te configureren of proces performantie te gaan optimaliseren.

Bovendien heeft Endress+Hauser een Promag 53 elektromagnetische flowmeter op de markt gebracht, ook uitgerust met EtherNet/IP connectiviteit.


Voor verdere informatie: /b>
Bezoek: www.odva.org
Lees: ARC View Report Endress+Hauser Increases Role in ODVA.pdf

Endress+Hauser
Rue Carlistraat 13
B-1140 Bruxelles - Brussel
info@be.endress.com
www.be.endress.com
Tel: 02/248.06.00

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Endress+Hauser
<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>
Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.