• 21/11/2012
  • |     BB

Laborama 2013 opent inschrijvingen voor exposanten

Geen verrassingen op de volgende editie van de laboratoriumvakbeurs Laborama in 2013. Wel nieuwe thema-eilanden rond biotechnologie en diagnostica & klinische biologie.

Trefwoorden: #laborama, #udias

Lees verder

vakbeurzen

( Foto: Udias )

ENGINEERINGNET.BE -- Laborama mag zich intussen zonder verpinken een vaste waarde in het Belgische vakbeurslandschap noemen. Het is een typevoorbeeld van een gespecialiseerde nichebeurs, met een vast exposantenkorps en dito bezoekersschare. En een van de weinige die nog niet opgeslorpt is door de grote marktspelers.

Vandaar dat de inrichter, de leveranciersvereniging Udias, in 2013 niets wijzigt aan het concept. Dat was de voorbije editie goed voor 132 aanbieders en 2.114 bezoekers, niet slecht voor een toch sterk gespecialiseerde branche. Daar is iedereen tevreden over, stelt Udias, 'en het werd bevestigd in de tevredenheidsenquêtes van de voorbije editie'.

Wel nieuw zullen in 2013 twee thema-eilanden voor biotechnologie en diagnostica & klinische biologie zijn. Die ontbraken nog op vorige edities, maar Udias wil naar eigen zeggen 'een beurs maken voor de volledige laboratoriumsector'.

Vanaf 3 januari 2013 gaat ook de registratie voor bezoekers open.


ACHTERGROND
Laborama, 14 en 15 maart 2013, Brussels Kart Expo