• 29/04/2013

Nieuwe voorraad MOSFET componenten beschikbaar bij RS Components

RS Components kondigt nieuwe voorraad MOSFET componenten van Fairchild Semiconductor aan.

Trefwoorden: #distributie, #elektronica- en onderhoudsproducten, #Fairchild, #MOSFET componenten, #RS Components

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET -- RS Components (RS), 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, heeft vandaag aangekondigd dat er zeven nieuwe DrMOS MOSFET-componenten leverbaar zijn van Fairchild Semiconductor, een toonaangevende wereldwijde leverancier van hoogwaardige halfgeleiders voor vermogens- en mobiele producten.

De componenten kunnen hogere stromen verwerken in een ultra-compacte behuizing, wat leidt tot een hogere PCB-dichtheid ten opzichte van concurrerende producten.

De DrMOS-reeks is de volgende generatie oplossingen van Fairchild met volledig geoptimaliseerde en ultra-compacte geïntegreerde MOSFET-plus-driver power-stage oplossingen voor  hoogfrequente synchrone buck DC-DC toepassingen met hoge stromen.

De FDMF6820C bijvoorbeeld, integreert een driver IC, twee power MOSFET´s en een bootstrap Schottky-diode in een ultra-compacte 6x6 mm PQFN-behuizing met verbeterde thermische eigenschappen.

De zeven nieuwe componenten, waaronder de FDMF6820A/B/C, FDMF6823A/B/C en FDMF6833C, implementeren Fairchild’s eigen gepatenteerde PowerTrench™ MOSFET-technologie.

PowerTrench technologie levert storingsvrij schakelen en minimale ringing en zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de noodzaak van externe snubbercircuit-componenten in de meeste buck-convertortoepassingen.

Hoofdtoepassingen voor de modules zijn onder andere: hoogwaardige gaming-moederborden; compacte Blade Servers; desktop computers; werkstations; hoog vermogen DC-DC point-of-load convertors; spanningsregelaars voor netwerk- en telecom-microprocessoren; en kleine vormfactor spanningsregelaarmodules.

RS heeft momenteel ongeveer 1900 Fairchild onderdelen op voorraad en heeft onlangs ruim 300 nieuwe producten toegevoegd, die allemaal uit voorraad leverbaar zijn en dezelfde dag worden verstuurd.


CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.