• 05/02/2013

Samenwerking Multiprox - Beckhoff België - persbericht

Multiprox en Beckhoff slaan de handen in elkaar. Om de markt nog beter te bedienen werd beslist om nauw samen te werken m.b.t. opleiding, verkoop, support en marketing acties.

Trefwoorden: #Beckhoff, #Multiprox

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE -- Door deze samenwerking beogen beide partijen een nog grotere marktpenetratie met nog meer nadruk op het aanbieden van totale automatiseringsoplossingen.

Multiprox is sinds 1998 officieel verdeler van Beckhoff in België. Dankzij de op de PC-besturingstechniek gebaseerde automatiseringssystemen van Beckhoff heeft Multiprox zich sindsdien ontwikkeld van sensorspecialist tot aanbieder van complete automatiseringsoplossingen.

Als Preferred Beckhoff Partner zal Multiprox ook in de toekomst haar absolute sterkte als aanbieder van totaalprojecten voor de sensor- en sturingsapplicaties verder uitspelen.

In 2006 besliste Beckhoff om een eigen dochter in België op te starten. Sindsdien werd de impact van Beckhoff op de automatiseringswereld in België en Luxemburg alleen maar omvangrijker. Beckhoff wenst door de samenwerking met Multiprox zijn positie in de Belgische markt nog te versterken.

De recentste informatie over Beckhoff-producten kunt u bekijken op www.beckhoff.be en op www.multiprox.be.


Voor meer informatie:
Multiprox N.V.
Lion d’Orweg 12 – 9300 Aalst
T 053 766 566

Beckhoff Automation bvba
Kempische Steenweg 305 bus 202 – 3500 Hasselt
T 011 24 08 00

Beckhoff Automation bvba
President Kennedypark 6 Bus 14 - 8500 Kortrijk
T 056 20 20 37

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Multiprox


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.