• 06/06/2013

Lineaire positiesensoren voor real-time applicaties

MTS - de uitvinder van het magneet-strictieve meetprincipe, toegepast in de Temposonics lengtemaatstaven - heeft zijn gamma uitgebreid met sensoren met PROFINET-interface.

Trefwoorden: #datatransmissierate, #EtherCAT, #Multiprox, #positiesensoren, #PROFINET IO RT-uitgang, #real-time applicaties

Lees verder

Productnieuws

Deze zijn uitgerust met een PROFINET IO RT-uitgang met geïntegreerde switch. De datatransmissierate bedraagt 100 Mbit/s, waardoor een cyclustijd van 1 ms mogelijk is.

Eerder waren ook al EtherCAT-sensoren beschikbaar.

De sensoren zijn verkrijgbaar als profiel- of staafmodel in standaardlengtes van 25…7600 mm. Met de flexibele multi-positie-variante kunnen met één enkele sensor tot 20 posities worden gemeten over een maximale lengte van 20 m.

Alle types van deze serie hebben een resolutie van 1 µm met een herhalingsnauwkeurigheid van 0,001 % full scale.


Voor meer informatie:
Multiprox N.V.
Lion d'Orweg 12 – B-9300 Aalst
Tel. +32 (0)53 766 566 – Fax +32 (0)53 78 39 77
mail@multiprox.bewww.multiprox.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Multiprox


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.