• 11/04/2013

RS Components en Schurter sluiten mondiale distributieovereenkomst

Deze nieuwe mondiale overeenkomst tussen RS Components en Schurter vervangt het bestaande distributiecontract in Europa.

Trefwoorden: #distributie, #distributieovereenkomst, #elektronica- en onderhoudsproducten, #RS Components, #Schurter

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET -- RS Components (RS), 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, heeft een mondiale distributie-overeenkomst getekend met Schurter, een specialist in het ontwerpen en fabriceren van elektronische en elektromechanische componenten.

Deze mondiale overeenkomst vergroot de reikwijdte van de bestaande relatie tussen de twee bedrijven, die sinds 2002 partners zijn om de verkoop te bevorderen van Schurter’s productportfolio over heel Europa.

De laatste twee jaar hebben de bedrijven hun samenwerking geïntensiveerd met de introductie van ruim 200 nieuwe Schurter lijnen in de RS voorraad, die nu ongeveer 1500 componenten van de fabrikant bevat, waaronder een assortiment zekeringen, connectoren en schakelaars, en ook invoersystemen zoals touch-panelen en toetsenborden.

Alle componenten zijn opgenomen in ModelSource, de nieuwe webgebaseerde componentenbibliotheek van RS, en 3D CAD-modellen van veel van deze apparaten kunnen nu ook gratis van de website van RS gedownload worden, of van DesignSpark.com, de online community van RS voor engineers.

De nauwere samenwerking met RS gedurende de laatste paar jaar heeft tot tastbare positieve resultaten voor onze zaak geleid, met een aanzienlijke groei van dubbele cijfers in belangrijke regio's in Europa,” zei Hans-Rudolf Schurter, voorzitter en CEO van de Schurter Group. “Hun eCommerce strategie is zeer indrukwekkend, en er zijn sterke aanwijzingen dat de uitbreiding van onze overeenkomst naar een mondiale basis voordeel zal opleveren voor ons en voor onze klanten.”

Chris Page, Global Offer Director bij RS Components, zei, “Deze overeenkomst is een erkenning van ons succes in Europa met het Schurter assortiment door nieuwe productintroducties en online initiatieven. De aanwezigheid van onze 17 mondiale distributiemagazijnen betekent dat we hetzelfde hoge niveau van service kunnen verlenen aan alle klanten, waar ze ook ter wereld gevestigd zijn.


CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.