• 15/05/2013

Nieuwe Cataloog en Guide Design van HaydonKerk

Haydon Kerk Motion Solutions stelt zijn nieuwe Catalog and Design Guide voor, helemaal herzien voor 2013.

Trefwoorden: #controllers, #HaydonKerk, #IDEA encoder-ready, #Rotero, #stappenmotoren

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE -- De nieuwe cataloog is uitgebreid met nieuwe product-secties waaronder IDEA encoder-ready controllers voor stappenmotoren, BGS lineaire railsystemen, en een checklist voor toepassingen.

De nieuwe cataloog omvat méér dan 250 pagina’s. Het is een vertrekpunt voor de gebruiker om een beter inzicht te krijgen in de technologie, de producten,en de voornaamste mogelijkheden van de HaydonKerk-producten.

De cataloog is onderverdeeld in drie hoofdstukken:

  1. Precisie spindels met bijpassende glijmoeren
  2. Lineaire actuatoren
  3. Gemotoriseerde en niet gemotoriseerde lineaire geleidingen

Bovenop de basis-productinformatie, bevat elke sectie een kort overzicht van de technologie achter de producten, maatschetsen en vergelijkende tabellen met aanverwante producten.

Typische toepassingen voor HaydonKerk producten zijn robotica, medische apparatuur en labo-automatisatie, productie van halfgeleiders en andere high-tech precisie-aandrijfsystemen.
De HaydonKerk-cataloog is verkrijgbaar op aanvraag bij Rotero Belgium.


Voor meer informatie:
Rotero Belgium bvba
Wayenborgstraat 10, Industriezone Noord - B-2800 Mechelen
Tel. 015/45.18.40 - info@rotero.be - www.rotero.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Vanderyken & Co


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.