• 23/05/2013

Bezoek de PROFIdag 2013 op 30 mei in Sint-Niklaas - bedrijfsblog

Hotel Serwir in Sint-Niklaas zal op 30 mei 2013 in het teken staan van Profibus, Profinet en IO-Link. U zult op de hoogte worden gebracht over de nieuwste toepassingen, de laatste updates!

Trefwoorden: #besparen, #explosieveiligheid, #Hotel Serwir, #IO-Link, #machineveiligheid, #Profibus, #PROFIBUS, #PROFINET, #Sint-Niklaas

Lees verder

interview

ENGINEERINGNET.BE -- Een dag om andere gebruikers te ontmoeten en bij te praten over de laatste stand van zaken.

Een belangrijk aspect gedurende de dag is u bekend te maken met valkuilen en aandachtsgebieden tijdens verschillende fasen in projecten.

De sprekers komen direct uit de praktijk en informeren u over hun ervaring!

Daarnaast passeren actuele thema’s de revue.

Een aantal hiervan zijn: security van industriële netwerken, diagnose en wat u hiermee kunt besparen, explosieveiligheid, machineveiligheid met betrekking tot PROFIsafe en hoe u PROFINET en PROFIBUS systemen wireless kunt uitvoeren.

Meld u aan op: www.profibus.be of
vraag naar een relatiekaart bij de deelnemende leden van PI Belgium.


Voor meer informatie:
PI Belgium Secretariaat
T.: +32 (11) 27 88 20
www.profibus.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Profibus


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.