• 06/06/2013

Benaderingsschakelaars voor standaard industriële omgevingen

De inductieve E2B-benaderingsschakelaars van Omron met cilindrische behuizing zijn speciaal ontwikkeld om een kostenefficiënte oplossing te bieden voor standaard industriële omgevingen.

Trefwoorden: #benaderingsschakelaars, #industriële omgevingen, #Omron Electronics

Lees verder

Productnieuws

Hierdoor hoeven geen dure sensoren te worden aangeschaft met functies die niet nodig zijn voor de toepassing.

E2B-sensoren worden vervaardigd met behulp van het innovatieve ‘hot-melt’-productieproces van Omron, waardoor ze uiterst voordelig in aanschaf zijn, zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit, prestaties of betrouwbaarheid.

E2B-sensoren zijn uitermate geschikt voor toepassingen als machinale verpakking, machinale bewerking, intern transport en procesregeling.

Ze zijn beschermd tegen het binnendringen van water en stof volgens beschermingsklasse IP67, werken bij temperaturen tussen -20 ºC en +70 ºC en zijn trillingsbestendig en slagvast conform IEC 60947-5-2 (10 tot 55 Hz).

De E2B-serie bestaat uit diverse M8-, M12-, M18- en M30-sensoren in afgeschermde en niet-afgeschermde behuizingen, met korte of lange behuizingen.

Zo beschikt u altijd over de precies de juiste sensor voor uw toepassing. Bovendien kunnen gebruikers kiezen uit stekkeraansluitingen of voorbekabelde aansluitingen en vier verschillende uitgangen.

Alle modellen zijn voorzien van een controlelamp die de status van de sensor aangeeft en van alle kanten duidelijk zichtbaar is en de met een laserprinter aangebrachte, onuitwisbare onderdeelnummers zijn gemakkelijk te herkennen tijdens onderhoudswerkzaamheden.

De nieuwe E2B-benaderingsschakelaars met cilindrische behuizing zijn een aanvulling op de bestaande sensorproductfamilie van Omron.

Deze bestaat uit sensoren, bijvoorbeeld van de E2A-serie, die IP69K-bescherming bieden tegen het binnendringen van water en stof, gebruikt kunnen worden bij temperaturen tot -40 ºC, en niet alleen geschikt zijn voor normale industriële omstandigheden, maar ook voor de meest veeleisende omgevingen.


Voor meer informatie:
Omron Electronics nv
Stationsstraat 24 - B-1702 Groot-Bijgaarden
Tel. +32 (0)2 466 24 80 - Fax +32 (0)2 466 06 87
info.be@eu.omron.com- www.industrial.omron.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Omron Electronics


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.