• 02/07/2013
  • |     BB

Stéphanie Leblanc aan hoofd van nieuwe 'Page Assessment'

PageGroup - bekend van onder meer Michael Page - richt nieuwe entiteit op voor advies bij rekrutering. De leiding komt in handen van Stéphanie Leblanc.

Trefwoorden: #dienstverlening, #Michael Page, #Page Assessment, #rekrutering, #Stéphanie Leblanc

Lees verder

personalia

( Foto: Page, Stéphanie Leblanc )

ENGINEERINGNET.BE -- Sinds het begin van dit jaar werkt Leblanc binnen de Page-groep aan het project Page Assessment. Deze nieuwe entiteit richt zich tot bedrijven die begeleiding wensen bij hun rekruteringsbeslissingen, bij het beheer van de interne evolutie van hun medewerkers en de begeleiding van hun teams.

Stéphanie Leblanc (37 jaar) is afgestudeerd in de psychologie aan de Vrije Universiteit van Brussel en behaalde tevens een Master in Marketing Management aan de ICHEC Management School. Ze gaat in 2008 aan de start bij Michael Page in de Healthcare & Life Sciences-divisie waar ze de farma- en biotechnologiesectoren sterk ontwikkelt. Heel snel komt Stéphanie aan het hoofd van deze divisie te staan en wordt ze tegelijk manager van de afdeling Human Resources.

Via de nieuwe dienstverlening wil Page bedrijven adviseren om hun rekruteringen en het interne parcours van hun medewerkers – ongeacht hun functie en verantwoordelijkheidsniveau - veilig te stellen door de menselijke en psychologische dimensies beter in kaart te brengen.

“Door voor assessment een structuur op te zetten die losstaat van onze eigen rekruteringsmerken, bieden wij bedrijven de expertise van professionals om kandidaten te selecteren, om een beslissing inzake rekrutering of interne mobiliteit te valideren, om een opvolgingsplan voor te bereiden of om de reconversie van een medewerker te vereenvoudigen", aldus kersvers manager Leblanc.

"Het is ook een bijkomende opportuniteit voor onze klanten om de sourcing op niet-technische posten te diversifiëren dankzij een specifieke benadering.”


ACHTERGROND
PageGroup is sinds april 2001 genoteerd op de beurs van Londen en telt vandaag meer dan 5.000 medewerkers in 164 bureaus in 34 landen. De groep heeft in België vijf bureaus: in Brussel, Antwerpen, Waver, Diegem en Gent.