• 12/08/2013
  • |     BB

Dieter Roman wordt marketing manager bij Möbius

Dieter Roman ruilt functie als marketing manager bij IBS voor zelfde positie bij consultant Möbius, een spin-off van de Universiteit Gent.

Trefwoorden: #dieter roman, #ibs, #mobius, #real software, #ugent, #universiteit gent, #vlerick

Lees verder

personalia

( Foto: Möbius, Dieter Roman )

ENGINEERINGNET.BE – Dieter Roman (39 jaar) is sinds kort als marketing manager aan de slag bij Möbius, een spin-off van de Universiteit Gent en partner van de Vlerick Business School.

Möbius is een adviesverlener in diverse sectoren zoals de industrie, retail, overheidsinstellingen, banking, zorg, … die ruim 140 consultants telt. Op de referentielijst staan organisaties zoals Carglass, UZ Gent, Barco en de Stad Genk.

Eerder werkte Roman als marketing manager Europe bij IBS (International Business Systems) en daarvoor als Marketing & Communication Manager bij Real Software en als Account Manager bij DM&S, waar hij de communicatiestrategie voor verschillende externe bedrijven heeft uitgewerkt.

Als belangrijkste uitdagingen in zijn nieuwe rol wil hij naar eigen zeggen 'vooral focussen op het verder verhogen van de naamsbekendheid en het consultancy-aanbod van Möbius nog sterker positioneren in de diverse sectoren'.