• 27/09/2013

Hydrauvision bouwt nieuw atelier in Nederlandse Schoondijke

KMO in kijker. Hydrauvision bouwt momenteel in Schoondijke een nieuwe fabricagehal. Het bedrijf beschikt nu al over een van Europa’s grootste testbanken.

Trefwoorden: #hydrauliek, #Hydrauvision, #onderhoud, #pneumatiek, #techniek, #testbank

Lees verder

nieuws

( Foto: Hydrauvision )

ENGINEERINGNET -- Leverancier Hydrauvision, met ateliers in zowel Nederland als België, blijft het goed doen. Het slaagde erin de afgelopen jaren, ondanks de economische crisis, stevig te blijven groeien, laat commercieel manager Roland Picavet weten.

De KMO bouwt volop aan een nieuw atelier in Schoondijke, dat de groei in de toekomst moet ondersteunen.

De oorsprong van de firma ligt in het Nederlandse Schoondijke. Hier werd in 1973 gestart met een technische handelsonderneming die zich richtte op de verkoop van hydraulische componenten.

Dat leidde al snel tot aanvullende diensten op het gebied van hydrauliek en pneumatiek. De huidige hoofdactiviteit bestaat uit het ontwikkelen van systeembouwoplossingen op maat.

In Schoondijke staat één van Europa’s grootste hydraulische testbanken opgesteld, waarmee pompen en motoren grondig kunnen worden getest en gecertificeerd.

De testbanken en de moderne werkplaats vormen, samen met de compleet ingerichte servicebussen, de basis voor de revisie en reparatie van en service en onderhoud aan hydraulische installaties en componenten.

Hydrauvision heeft meerdere vestigingen in Nederland en België. “Vanuit Schoondijke, Dordrecht, IJmuiden, Zeebrugge en Gent worden onze klanten snel en slagvaardig bediend.”

Het bedrijf is overigens sinds 2012, na een na een externe audit door Lloyd’s, in de volle breedte VCA-gecertificeerd.


(Bert Belmans)