• 01/10/2013

Nieuw kantoor in Vietnam voor studiebureau Boydens

Studiebureau Boydens opende vorige maand een nieuw kantoor in Hanoi in aanwezigheid van de provinciegouverneur van West-Vlaanderen Carl Decaluwé en ambassadeur Bruno Angelet.

Trefwoorden: #Boydens, #Bruno Angelet, #Carl Decaluwé, #FIT, #Flanders Investment & Trade, #Studiebureau, #Vietnam

Lees verder

Nieuws

( Foto: studiebureau Boydens )

ENGINEERINGNET.BE -- In aanwezigheid van de provinciegouverneur van West-Vlaanderen Carl Decaluwé en ambassadeur Bruno Angelet vond in Hanoi de officiële opening plaats van een nieuw kantoor van studiebureau Boydens. Met deze nieuwe vestiging (hun vierde) wil het bureau een volwaardige speler worden inzake bouwprojecten in Azië.

Boydens is vooral actief rond de technische en conceptuele ondersteuning van duurzame bouwprojecten en ziet in de Aziatische markt heel wat opportuniteiten.

De keuze voor Vietnam viel na een eerdere deelname aan een handelseconomische missie die in 2012 door VOKA werd opgezet. De sterk groeiende Zuidoost-Aziatische bouwmarkt hecht een groot belang aan duurzaam en energiezuinig bouwen en dit sluit nauw aan bij de visie en doelstellingen van het bureau.

Met de hulp van Flanders Investment & Trade (FIT) en de ambassadeur werd het voorbije jaar een netwerk uitgebouwd dat het bureau uiteindelijk deed besluiten deze markt te betreden.


(Dominique De Vos)

ACHTERGROND
Studiebureau Boydens werd opgericht in 1961 en is vandaag met meer dan zeventig werknemers actief in o.a. België, Luxemburg en Vietnam. Het bureau verwezenlijkt bouwprojecten in zowel de Europese Unie als daarbuiten.

Uit de referentielijst onthouden we het cultuurcentrum De Grote Post in Oostende, de Imec-toren in Leuven, de stadshal in het Gentse, het Solarwind-kantoorgebouw in Luxemburg, het BNP Paribas Fortis-kantorencomplex Kanselarij in Brussel en diverse hotels ( Etap, Ibis, Novotel en Sofitel) voor de Accor-groep.