• 21/10/2013

RS Raspberry Pi-bundels voor energiebesparing en hoge kwaliteit beeldopname

De combinatie van Raspberry Pi Model A van RS Components en cameramodule biedt een ultralaag energieverbruik en een hoogwaardige beeldresolutie tegen lage aanschafprijs.

Trefwoorden: #cameramodule, #elektronica- en onderhoudsproducten, #ontwikkelaars, #Raspberry Pi, #RS Components

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET -- RS Components (RS), 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, heeft twee nieuwe voordeelsets met de Raspberry Pi Model A en de Raspberry Pi-cameramodule uitgebracht.

De bundels bieden waar voor hun geld voor ontwikkelaars die een combinatie willen van ultralaag energieverbruik en hoogwaardige beeldopname. Daarnaast is het formaat uiterst compact, wat de module geschikt maakt voor bijvoorbeeld mobiele toepassingen.

De bundel met de energiezuinige Raspberry Pi Model A en de kleine, lichtgewicht cameramodule heeft een voordeelprijs van € 33,64.

De andere bundel bevat naast de camera tevens een 4 GB SD-card met voorgeïnstalleerd besturingssysteem met een voordeelprijs van € 39,36. Beide bundels leveren een besparing op van ruim 10% op de originele prijs.

Raspberry Pi Model A is de eenvoudige versie van Model B en bevat 256 MB RAM, één USB-poort, zonder ethernetverbinding.

De cameramodule heeft een formaat van slechts 25x20x9 mm, weegt iets meer dan 3 gram, bevat een 5-megapixel CMOS sensor die 2592 x 1944 pixel stilstaand beeld kan leveren en ondersteunt 1080p bij 30fps, 720p bij 60fps en 640x480p bij 60 of 90fps video-opname.

De cameramodule is op de Raspberry Pi Model A aangesloten via een korte lintkabel, waarbij CSI en I2C gebruikt worden voor de besturing.

De twee bundels kunnen besteld worden op RS Online en zijn direct klaar voor levering op de volgende dag.


CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.