• 13/11/2013

Syntra West gaat strategisch partnership aan met CadCorner

Syntra West en CadCorner gaan een strategisch partnership aan in het aanbieden van 3D CAD-training in PTC Creo design software.

Trefwoorden: #cad, #cadcam, #cadcorner, #ict, #plm, #ptc, #PTC Creo, #syntra, #syntra west

Lees verder

Productnieuws

( Foto: PTC )

ENGINEERINGNET.BE -- Bedrijven kunnen hun 3D CAD training in PTC Creo vanaf januari 2014 voortaan via het opleidingsinstituut Syntra West en in samenwerking met partner SBM volgen op 8 locaties in België. Deze samenwerking zal ervoor zorgen dat bedrijven snel, eenvoudig en dichtbij kunnen deelnemen aan een PTC Creo training.

In het al uitgebreide aanbod professionele CAD-CAM-trainingen voegt het opleidingscentrum Syntra West, in samenwerking met CadCorner, gespecialiseerde PTC Creo 3D CAD trainingen toe. Vanaf januari 2014 zal het nieuwe aanbod worden gelanceerd.

Terwijl de opleidingsgroep haar locaties, infrastructuur en ervaring in kennisdienstverlening ter beschikking stelt, zorgt CadCorner voor de domeinexpertise. Zo hebben bedrijven toegang tot een groot netwerk van locaties met praktijkgerichte CAD-opleidingen, gegeven door gecertifieerde en kwaliteitsvolle trainers.

Het aanbod zal bestaan uit zowel basisopleidingen als geavanceerde trainingen. Alsook wordt een aanbod ‘Essentials’ trainingen samengesteld op basis van de echte noden van de markt. Zo halen designers en engineers steeds het meest uit hun opleidingen. Om een oplossing te bieden aan bedrijven met specifieke uitdagingen zorgt het nieuwe partnership eveneens voor op maat gemaakte privétrainingen.

“Wij willen met CadCorner een strategische en meedenkende partner zijn voor onze klanten. Dankzij dit partnership en de uitstekende samenwerking met Syntra West, bieden we onze klanten een platform aan waar op een snelle en eenvoudige manier, kwaliteitsvolle en praktijkgerichte trainingen kunnen gevolgd worden dicht bij huis.”, stelt Xavier Werbrouck, mede-oprichter en Managing Director van CadCorner.

Ook Syntra West is enthousiast over de nieuwe samenwerking. “Dit partnership kadert binnen onze strategische aanpak om het huidige kennisaanbod in CAD-oplossingen op een duurzame wijze te diversifiëren en succesvol uit te rollen op maat van onze gebruikersdoelgroepen. Met deze operationele samenwerking kunnen zowel bestaande als nieuwe Creo-gebruikers rekenen op een kwalitatieve dienstverlening waarbij klantgerichtheid en kennisrendement centraal staan.”, vervolgt Pieter Geers, Business Development Manager bij Syntra West.


Meer informatie over CadCorner BVBA vindt u op www.cadcorner.be
Meer informatie over Syntra West vindt u op www.syntrawest.be

CadCorner BVBA
Kortrijksestraat 2 - B-8501 Heule
Tel. +32 56 35 66 74 - Fax +32 56 35 78 64
info@cadcorner.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
CadCorner


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.