• 12/12/2013

Kuehne + Nagel breidt logistiek centrum in Geel uit

Distributiebedrijf Kuehne + Nagel heeft magazijn in Geel uitgebreid met 20.000m². De helft daarvan is bestemd voor medische en farmabedrijven.

Trefwoorden: #economie, #farma, #kris peeters, #kuehne, #logistiek, #nagel

Lees verder

Nieuws

( Foto: Kuehne + Nagel )

ENGINEERINGNET.BE – Het uitbreidingproject was goed voor een investering van 15 miljoen euro, zo laat de logistieke specialist weten. Het complex in Geel, gebouwd in 2006, is na de werken 65.000m² groot.

Kuehne + Nagel blijkt heil te zien in de distributie van producten uit de farmaceutisch industrie. Dat blijkt uit het feit dat de helft van de nieuwe vleugel, of 10.000m², gereserveerd is voor de handling en opslag van dit type producten. Het bedrijf heeft trouwens nog meer magazijnruimte in België, in totaal gaat het zelfs om 300.000m².

Een filosofische minister-President Kris Peeters: “Zij die de moed hebben om in moeilijke tijden te investeren, zullen daar later de vruchten van plukken."

Kuehne + Nagel koos naar verluidt voor Vlaanderen omwille van zijn uitstekende geografische locatie en de een goede bereikbaarheid van de luchthavens van Brussel en Luik, maar ook die van de havens van Antwerpen en Rotterdam.


(Bert Belmans)

ACHTERGROND.
Kuehne + Nagel stelt ongeveer 63.000 personen te werk op méér dan 1000 locaties in zowat 100 landen.