• 28/02/2014

In april: Siemens workshops over engineering & automatisering - invitatie

Nieuwe engineeringomgeving TIA Portal biedt u een écht geïntegreerd platform: ontdek de mogelijkheden tijdens de hands-on workshops van Siemens. Inclusief diagnose en onderhoud.

Trefwoorden: #engineering & automatisering, #Siemens, #TIA portal, #workshops

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE – Tijdens deze workshops krijgt u in no-time een inzicht in een aantal zeer actuele thema's. Theorie wordt aan praktijk op professionele demostations gekoppeld, waardoor u in een handomdraai meteen aan de slag bent.

Workshop "TCP/IP, Remote Access & Industrial Security"
Vandaag al worden talloze processen op afstand of draadloos aangestuurd. Wil u uw machines of fabrieken, op diverse locaties, wereldwijd beheren vanuit één centrale locatie?

Wil u continu data ontvangen van uw mobile installaties om dit in uw proces te gebruiken, om zo te besparen op uw tijd, kosten en capaciteit? Toch dient u bij dergelijke toepassing ook steeds alerter te zijn voor de IT-beveiliging.

Siemens heeft een intelligent antwoord op deze vragen. Ontdek hier geavanceerde concepten voor het verlenen van service op afstand aan uw machines en installaties.

Workshop "The basics about TIA Portal V12 (Totally Integrated Automation Portal) and the NEW S7-1500"
De nieuwe engineeringomgeving TIA Portal biedt u een geïntegreerd platform dat de gebruiker via een common data management een intuïtieve en uniforme programmeeromgeving biedt voor zowel controller, visualisatie- als aandrijftaken.

Wij maken u bekend met de voordelen die V12 u kan bieden. Tijdens de hands-on workshop kunt u deze voordelen onder begeleiding zelf ervaren met oefeningen gebaseerd op de Simatic S7-1500 en de HMI Comfort panel. Ook wordt er aandacht besteed aan de integratie van drives via Sinamics Startdrive.

Workshop" Diagnostics with TIA Portal based on Profinet"
Een snelle en accurate diagnose is cruciaal bij het optreden van fouten en alarmen in een productieomgeving.

Het Ethernet-gebaseerde netwerk Profinet biedt tal van mogelijkheden, zowel via online toegang als via softwaretools gekoppeld aan uw automatiseringsarchitectuur.

In deze workshop zetten we tevens de extra troeven van diagnose met de nieuwe TIA Portal engineeringomgeving in het licht. Hier wordt het u duidelijk waarom u meer flexibiliteit, efficiëntie en performance realiseert met Profinet.

Deelnemen?
U kunt reeds instappen voor slechts 195 euro/sessie (excl. 21% BTW).
Eenzelfde persoon die 2 workshops naar keuze combineert, doet een besparing van 65 euro en betaalt 325 euro (excl. 21% BTW).
De ideale 2-daagse workshopcombinatie is "The basics about TIA Portal V12" gecombineerd met "Diagnostics with TIA Portal based on Profinet".
Gratis: 1 dag gratis standaardtraining bij Sitrain voor TIA Portal cursussen. Bekijk de webpagina voor verdere info.

Meer informatie
De plaatsen zijn beperkt tot 20 deelnemers, surf dus snel naar www.siemens.be/industryworkshops voor de programma's en inschrijving.

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Siemens


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.