• 28/01/2014

Elektro Mechanische Contactdag voor machinebouwers te gast bij KRC Genk

Naar jaarlijkse gewoonte houdt aantal Belgische techleveranciers een Elektro Mechanische Contactdag. Dit jaar gaat die door in Cristal Arena van voetbalclub KRC Genk.

Trefwoorden: #eaton, #elektro mechanische contactdag, #emc, #eplan, #festo, #foka, #igus, #krc genk, #machinebouwer, #nord, #pec, #phoenix, #rittal, #rodenbach, #sensor partners, #techniek, #vink

Lees verder

Opleiding

( Foto: Elektro Mechanische Contactdag bij Rodenbach in 2013 )

ENGINEERINGNET.BE – Elk jaar richt een aantal technische leveranciers een eigen 'contactdag' in die zich specifiek tot machinebouwers richt. De 10 bedrijven maken er telkens een informeel en gemoedelijk event van, met voordrachten, standen, wandelbuffet en een te winnen prijs.

Na brouwerij Rodenbach in 2013, vindt de dag dit jaar plaats bij voetbalclub KRC Genk. De focus ligt naar verluidt op 'service en techniek'. Het thema komt niet alleen aan bod op de verschillende productstanden, het wordt ook aangekaart tijdens de seminaries.

EPLAN opent met ‘Kwalitatieve documentatie door de juiste service’. Daarna heeft VINK het over kunststoffen en hoe die vaak oplossingen bieden waar traditionele materialen falen. IGUS sluit het eerste deel af met een toelichting bij haar servicefilosofie en online tools.

Later tijdens de namiddag spreekt keynote speaker Johan Van den Berckt van VOKA-Limburg over de toekomstvisie van een industrieel bedrijf.

De boog kan niet altijd gespannen staan en dus krijgen deelnemers de gelegenheid aan te sluiten bij één van de rondleidingen in het indrukwekkende stadion.


(Bert Belmans)

PRAKTISCH
Partners Rittal, Igus, Sensor Partners, Eplan, Eaton, Nord, Phoenix Contact, PEC, Festo en Vink verwelkomen hun gasten om 13u00 voor seminaries en standenbezoek. De laatste stadiontoer eindigt om 21u00. Tussendoor is ruim tijd voorzien voor het wandelbuffet.

Het bijwonen van de seminaries en het wandelbuffet zijn gratis.