• 25/03/2014

WEG verstevigt zijn positie in de olie- en gassector

WEG is door twee olie- en gasmaatschappijen met internationale faam erkend als officieel leverancier en versterkt hierdoor zijn positie als hoofdleverancier voor de industrie.

Trefwoorden: #aandrijftechnologie, #automatiseringsapparatuur, #elektrische motoren, #systemen voor opwekking en distributie van energie, #WEG

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET - Als fabrikant van aandrijftechnologie, automatiseringsapparatuur, systemen voor opwekking en distributie van energie en elektrische motoren mag WEG nu zijnuiterst betrouwbare en energie-efficiënte oplossingen leveren aan het Scandinavische Aker Solutions en het Italiaanse Eni S.p.A. die op deze manier hun bedrijfsrendement willen verhogen en hun eindresultaat willen verbeteren.

WEG werd door het kwalificatiesysteem voor leveranciers van Aker Solutions aangeduid als Level A-leverancier, met een heel hoge score van 95 op 100. Dit kwalificatiesysteem evalueert onder andere het kwaliteitsbeheer, de arbeidsomstandigheden, de ketenintegratie, het personeelsbeleid, het procesmanagement en de bedrijfsresultaten.

'Het is voor ons een waar genoegen om door deze twee internationaal befaamde marktleiders van de olie- en gassector erkend te worden als fabrikant van uitstekende oplossingen en door hen goedgekeurd te zijn als leverancier', aldus Marek Lukaszczyk, Marketingmanager voor Europa en het Midden-Oosten. 'Deze status versterkt onze positie als expert.'

WEG staat borg voor maximaal energierendement en beveiliging in gevaarlijke omstandigheden en levert apparatuur die betrouwbaar werkt in moeilijkeomstandigheden, zoals het geval is voor de olie- en gasindustrie, van reservoir tot productie en gedurende de volledige levensduur van het geëxploiteerde veld.

De ontploffingsveilige W22Xd-motor van WEG beantwoordt aan de universele normen en is onlangs officieel conform verklaard met de Europese ATEX- en internationale IECEx-vereisten. De explosieveilige WEG-motoren W22XdB/W22XdC en W22XdM werden speciaal ontworpen om te voldoen aan de certificeringsvoorwaarden voor apparatuur geïnstalleerd in gevaarlijke zones, respectievelijk voor gas- en oliewinning en mijnbouw.

WEG werkt wereldwijd samen met OEM-pompleveranciers en grote olie- en gasmaatschappijen om deze te helpen bij het verminderen van hun energiekosten en de geoptimaliseerde motoren en aandrijvingen van de firma zorgen voor een energie-efficiënte werking bij een aantal van de zwaarste applicaties en prestigieuze offshore olieprojecten.

Voor meer informatie, surf naar: www.weg.net, www.akersolutions.com of www.eni.com. <<

Voor meer informatie:
WEG Benelux sa
Rue de l'industrie 30 D - 1400 Nivelles
Tel. +32 (0)67 88 84 20 - Fax +32 (0)67 84 17 48
info-be@weg.net - www.weg.net/be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
WEG Benelux
<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.>>