• 26/03/2014

Johan Wolt is Maintenance Manager van het jaar 2014

Onlangs werd Johan Wolt, AkzoNobel uitgeroepen tot Maintenance Manager van het Jaar 2014. De wedstrijd werd voor de tiende keer georganiseerd door de NVDO.

Trefwoorden: #Akzo Nobel, #iMaintain, #Johan Wolt, #Maintenance Manager van het jaar, #NVDO

Lees verder

Nieuws

( Foto: Linda Leliveld, NVDO )

ENGINEERINGNET.NL - Johan Wolt (50), Maintenance Manager bij AkzoNobel Industrial Chemicals sBU MCA Delfzijl, levert samen met zijn team een grote bijdrage aan de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de installatie en het doelmatig besteden van geld voor het in stand houden van de installatie op langere termijn.

Verbeteringen gestructureerd, systematisch en planmatig worden opgepakt. Het spreekt voor zich dat het hoge eisen worden gesteld aan het uitvoeren van onderhoud die waar mogelijk modulair (plug & play) dient te worden uitgevoerd en storingen zo snel moeten mogelijk worden opgelost.

De vakjury zegt het er het volgende over: "Johan Wolt is een natuurlijke leider met een intrinsieke drive, een flexibele manager die als geen ander begrijpt dat verbeteren van onderhoud begint met re-engineering. De man blinkt uit in ambitie en is in staat op zeer professionele wijze om 20-30 jaar vooruit te denken."

"Hij weet zijn detailkennis en die van anderen op waarde in te zetten binnen alle disciplines van ons vakgebied. Hij weet de TD & Productie gezamenlijk te betrekken om zo een veilig mogelijke omgeving te creëeren waarbij hij als uitdagend, bezielend en flexibel leider groot respect afdwingt op een natuurlijke manier die leidt tot winst."

Dit jaar werden uit alle inzendingen uiteindelijk drie Maintenance Managers van absoluut topniveau genomineerd.

De overige twee genomineerden waren tijdens de verkiezing zeer waardige medestrijders: Ton Merkx, Walibi Holland en Henk van Zuijlen, H.J. Heinz.


(Guy Leysen)

De wedstrijd werd voor de tiende keer georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) in samenwerking met iMaintain.