ABB tweet nieuw Belgisch Experience Center in

Origineel alternatief voor aloude knippen van lintje: ABB huldigt Experience Center in Zaventem in met tweet. Managing Director Alfons Goos: “Face-to-technology is belangrijk voor ons"

Trefwoorden: #abb, #alfons goos, #experience center, #motor, #robot, #smart grid, #techniek, #trweet

Lees verder

Nieuws

( Foto: ABB )

ENGINEERINGNET.BE - ABB heeft zijn gloednieuwe Experience Center in Zaventem geopend in aanwezigheid van partners uit de industriële en technologische wereld.

In plaats van het traditionele knippen van een lintje werd het een virtuele inhuldiging, waarbij met een druk op de knop een tweet uitgestuurd werd met foto.

De bedoeling is dat de leverancier in één ruimte zijn klanten en partners laat zien welke technieken het in huis heeft. Dat gaat van robots, motoren, middenspanning, snelladers voor elektrische wagens, automatisering, 3D-procesvisualisatie tot volledige smart grid oplossingen.

Alfons Goos, Managing Director van ABB in de Benelux: “Wij vinden het belangrijk om face-to-technology ervaringen te creëren. Dit is de beste manier om mensen warm te maken voor innovatieve technologieën."

"Het is ons doel om hier, naast klanten en partners uiteraard, ook heel wat scholen, universiteiten en niet-technische organisaties te ontvangen.”


FOTO
De tweet in kwestie. De inhuldiging gebeurde door Bénédict de Cerjat, ambassadeur van Zwitserland en Marc Lambotte, Directeur-Generaal van Agoria. Op de foto ook Alfons Goos.