ESTAL benoemd Michiel Koot tot directeur

De Europese vereniging voor oppervlakte technieken op aluminium (ESTAL) heeft Nederlander Michiel Koot aangeduid als nieuwe directeur.

Trefwoorden: #ESTAL, #Europese vereniging voor oppervlakte technieken op aluminium, #Michiel Koot, #Nederlandse Vereniging Anodiseren, #Vereniging voor oppervlaktebehandelingen op materialen

Lees verder

personalia

( Foto: ESTAL, Michiel Koot )

ENGINEERINGNET - Michiel Koot werkte onder andere als General Manager bij een aluminium anodiseer bedrijf in Nederland. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de sector.

Voorafgaand aan zijn benoeming tot directeur, was Michiel Koot onder andere de voorzitter van de Nederlandse Vereniging Anodiseren en een lid van de Raad van Bestuur van de Nederlandse Aluminium Associatie.

Als lid van het directiecomité en vertegenwoordiger van de Nederlandse Vereniging voor oppervlaktebehandelingen op materialen (VOM ) vertegenwoordigde Michiel Koot ESTAL reeds meerdere jaren als vicepresident.

De missie van ESTAL is de belangen van aluminium oppervlak behandelaars in diverse Europese landen te beschermen. De vereniging houdt zich onder andere bezig met belangrijke zaken als milieu veranderingen, uitdagingen in verband met het energiedebat en registratie chemische stoffen.

Allemaal zaken die een impact hebben op het dagelijkse werk van oppervlakte behandelaars in Europa . In zijn nieuwe taak, kan hij steunen op het werk van Simon Meirsschaut, Technisch Coördinator.