Rieno Destoop nieuwe voorzitter van Metal-Alliance.be

Rieno Destoop werd onlangs benoemd tot nieuwe voorzitter van Agoria bedrijfsgroep Metal-Alliance.be.

Trefwoorden: #Agoria, #metaalbewerkende industrie, #Metal-Alliance.be, #nieuw bestuur

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE - Rieno Destoop volgt Thierry Van Eeckhout van Siemens op, die de groep sedert de oprichting ervan zo’n 3 jaar geleden geleid heeft. Pieter Vanderhaeghen, Sales Manager bij Siemens, zal Michel Closet, CEO van Van Waasdijk, opvolgen als ondervoorzitter.

Jef Seghers volgt Peter Perremans op als secretaris van en verantwoordelijke voor de bedrijfsgroep Metal-Alliance.be en wordt dus voor de leden het eerste aanspreekpunt.

Het nieuwe bestuur werd op 14 mei jl. voorgesteld tijdens een vergadering bij Audi Brussels. Op die vergadering werden de prioriteiten voor Metal-Alliance.be tijdens de komende jaren voorgesteld.

De groep Metal-Alliance.be van Agoria vertegenwoordigt de toeleveranciers van de metaalbewerkende industrie in België, met leden die actief zijn in o.a. verspanings- en plaatsbewerkingsmachines- en gereedschappen, lasapparatuur, automatisatie en software voor metaalbewerkende machines, meetapparatuur en service & support.


(bron en foto: Agoria)

ACHTERGROND
Rieno Destoop is Sales Manager bij Germond NV, een in Izegem gevestigde verdeler van metaalbewerkingsmachines van o.a. Doosan Infracore Machine Tools.


Op de foto: vlnr. Pieter Vanderhaeghen, Jef Seghers en Rieno Destoop.