Joris Verdickt vicepresident IT Business Schneider Electric

Schneider Electric stelt Joris Verdickt aan als nieuwe vicepresident IT Business voor België en Luxemburg.

Trefwoorden: #APS, #IT sector, #Joris Verdict, #Schneider Electric, #UPS

Lees verder

personalia

ENGINEERINGNET - De IT Business van Schneider Electric helpt klanten en partners bij het ontwerp van datacenters, en biedt hiervoor aangepaste oplossingen aan op vlak van infrastructuur en management software.

Daarnaast worden ook oplossingen aangeboden om een lange termijn strategie uit te tekenen, zoals het uitvoeren van een energie-audit. De conclusies uit zo’n energie-audit zijn de basis om een totaalscenario of investeringsplan uit te werken.

De nieuwe vicepresident koestert in zijn nieuwe functie de ambitie om te blijven investeren in enkelfasige UPS toepassingen door enerzijds in te zetten op kwalitatieve producten én anderzijds de partners te blijven ondersteunen.

Joris Verdickt: “Verder dienen we dicht bij onze klanten te staan voor de levering van end-to-end datacenteroplossingen. We hebben “best in class” driefase UPS oplossingen, racks, beheerssoftware en extra services. Hiermee willen we oplossingen aanbieden voor de klant die aanleunen bij zijn business, zodat de klant zich kan focussen op zijn core business.”

Over Joris Verdickt
Hij startte zijn loopbaan bij IFM-electronic en ging vervolgens aan de slag als Business Development Manager bij Azlan Tech Data.

Na een overname van APC door Schneider Electric in 2007, vervoegde Joris de groep als Distribution Account Manager waarna hij doorgroeide naar de rol van Sales Manager.