Inschrijving voor verkiezing ’Infra Project Team van het Jaar’ geopend

Grootste onderhoudsvereniging van Europa, de Nederlandse NVDO, gaat opnieuw op zoek naar hét team achter de resultaten van een succesvol Infra-Project. Inschrijven kan vanaf nu.

Trefwoorden: #Build, #Design, #Finance, #Infra Project Team van het Jaar, #Maintenance, #NVDO, #onderhoudsvereniging, #Operate

Lees verder

Nieuws

( Foto: NVDO )

ENGINEERINGNET.NL - NVDO, de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud, gaat ook dit jaar op zoek het 'Infra Project Team van het Jaar'! Doel van de wedstrijd is het versterken van de synergie tussen Design, Build, Finance, Maintenance en Operate.

'Daarbij onderstrepen we de impact op het exploitatieresultaat, de veiligheid, de economische waarde, de internationale potentie en de maatschappelijke waarde', stelt de vereniging.

'Het Projectteam is bezig met onderhoud, renovatie, vervanging of bouwt iets nieuws in een Infra omgeving. Hieronder verstaan we bijvoorbeeld een brug, een tunnel of een weg, maar ook vaarwegen, groenvoorzieningen, (riolerings)leidingen en energie-netten'.

'Daarvoor heeft het Projectteam een innovatie, slim ontwerp of innovatief onderhoudsconcept bedacht waarmee het ‘maintain’ component verbeterd is'.

Infra Teams die willen deelnemen, kunnen zichzelf voordragen, maar men kan ook voorgedragen worden door een ander, bijvoorbeeld door de leidinggevende, de organisatie of collega’s.

Na de voordracht wordt contact opgenomen met de betreffende organisatie om na te gaan of het bedrijf of de instelling een dergelijke deelname ondersteunt.


INFO & DEELNEMEN

ACHTERGROND
NVDO vertegenwoordigt de Nederlandse onderhoudsmarkt met een omvang van tussen de 30 en 35 miljard euro. Dit is ongeveer 4 procent van het Bruto Binnenlands Product van Nederland.
De totale sector biedt werkgelegenheid aan zo’n 260.000 tot 300.000 onderhoudsprofessionals.
Opgericht in 1963 en met ruim 1600 leden (bedrijven en organisaties), de eerste en inmiddels de grootste onderhoudsvereniging van Europa.