• 08/08/2014

RS video-inspectiecamera detecteert schade op lastig te bereiken plaatsen

De nieuwe ergonomische en compacte digitale handinspectiecamera helpt elektriciens en onderhoudsprofessionals tijd en geld te besparen.

Trefwoorden: #distributeur van elektronica en onderhoudsproducten, #elektriciens, #inspectiecamera, #onderhoudsprofessionals, #RS Components

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - RS Components (RS), wereldwijd distributeur van elektronica en onderhoudsproducten, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van een nieuwe professionele digitale camera van het eigen RS-merk.

Met deze camera kunnen elektriciens en onderhoudsprofessionals snel nauwkeurige inspecties uitvoeren op lastig te bereiken locaties. Zo kunnen zij apparatuur en bekabeling controleren op corrosie, lekkage, schade, kapotte onderdelen of blokkades.

De robuuste en betrouwbare inspectiecamera van het RS-merk kan video's en stilstaande beelden opnemen.

De camera beschikt onder meer over een led-display met een resolutie van 320x240 pixels en een kijkhoek van 45°, een flexibele sondecamera van 1,5 m met een diameter van 5,5 mm en een minimale focusafstand van 10 mm.

De camera beschikt over een interface voor SD-kaarten en kan ook video's en afbeeldingen opslaan zonder geheugenkaart. Dit wordt mogelijk gemaakt door het interne geheugen met een capaciteit voor ongeveer 200 foto's en 60 seconden video.

Het apparaat heeft ook een A/V-aansluiting en een USB-poort, zodat er eenvoudig foto's en andere opnames kunnen worden overgezet op andere apparaten.

De camera is ergonomisch en eenvoudig te gebruiken; ook beschikt hij over een jog-schakelaar en een triggertoets voor eenvoudige bediening.

Het product kan met één hand bediend worden, zodat met de andere hand de sonde gebruikt kan worden. Als accessoires zijn er onder meer spiegels, haken en magneten beschikbaar.

De camera wordt gevoed door 3 AA-alkalinebatterijen van 1,5 volt of 3 oplaadbare AA-batterijen van 1,2 volt.

De digitale video-inspectiecamera van het RS-merk (RS-stocknr. 790-3381) is nu bij RS Components beschikbaar voor levering op de volgende dag. <<

CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl of info@rsonline.be
Twitter: @RSonlineNL of @RSonlineBE
Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.