• 26/08/2014

RS Components voegt industriële Duracell-batterijen toe aan assortiment

'Industrial by Duracell'-batterijen, nu ook verkrijgbaar bij RS Components, zijn ontworpen om krachtige prestaties te leveren in apparaten met een hoog stroomverbruik.

Trefwoorden: #batterijen, #distributeur van elektronica en onderhoudsproducten, #industrial Duracel, #RS Components

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - RS Components (RS), de wereldwijd toonaangevende distributeur van elektronica en onderhoudsproducten, biedt vanaf nu de krachtige 'Industrial by Duracell'-batterijen aan, voorzien van een nieuwe look.

De erkende reeks industriële Duracell-alkalinebatterijen werd voorheen verkocht onder de naam Procell. Met de naamsverandering bouwt het voort op de merknaam van het bedrijf, terwijl er tegelijkertijd meer nadruk wordt gelegd op het gebruik binnen professionele toepassingen.

De batterijen zijn speciaal bedoeld om te kunnen voldoen aan de specifieke wensen voor professionele en industriële toepassingen. De batterijen zijn zodanig geproduceerd dat ze voldoen aan de IEC 60086- en ISO 9000-standaarden; de batterijen zijn bedoeld voor het leveren van krachtige prestaties in apparaten met een hoog stroomverbruik.

Daarnaast heeft Duracell efficiëntie- en capaciteitsverbeteringen doorgevoerd, zodat het concurrentievermogen en de levensduur op de lange termijn is gegarandeerd.

De 'Industrial by Duracell'-batterijen zijn betrouwbaar en flexibel en bieden stroom voor een groot aantal toepassingen, zelfs na een levensduur van zeven jaar. De batterijen werken bij temperaturen van -20 tot 54 ºC.

De 'Industrial by Duracell'-batterijen zijn verkrijgbaar in de standaardformaten AA, AAA, C, D (1,5 V) en PP3 (9 V) en zijn nu wereldwijd verkrijgbaar bij RS Components. <<

CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl of info@rsonline.be
Twitter: @RSonlineNL of @RSonlineBE
Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.