Winnaressen Dosign Women in Technology 2015 bekend

Afgelopen weekend werden de 12 winnaressen van de Women in Technology rolmodellenwedstrijd van Dosign Engineering bekend gemaakt.

Trefwoorden: #Dosign Engineering, #Women in Technology

Lees verder

Nieuws

( Foto: Dosign Engineering )

ENGINEERINGNET.NL - Van de meer dan 100 inschrijvingen voor de wedstrijd gingen de 25 beste door naar de finale-castingdag. Hier lieten zij zich van hun slimste kant zien.

In gesprekken met gastvrouw Martine Both, technisch onderneemster en een voorbeeld voor vrouwen in techniek, vertelden zij over hun visie op technologie en veranderingen die de wereld aangaan.

De jury met daarin Ramon Feuth (Directeur Dosign Engineering), Prisca Teeken (Styliste/ Producer), Loekie Mulder (Modeontwerpster) en Gerard Jans (Senior Designer bij Dosign Engineering) had het niet gemakkelijk.

“We hebben gekozen voor een mix van persoonlijkheid, charisma en visie. Een groot compliment aan alle vrouwen die hier vandaag stonden,” aldus juryvoorzitter Feuth.

Dit zijn de 12 winnaressen: Leonie Straatsma, Ghislaine Koolman, Bianca Bats, Annelotte Derkink, Tamar Schoonen, Lieke van Straalen, Joliene Brouwer, Roxanne Bangma, Maritza e Araque, Maijke Receveur, Natascha Schuttinga, Denise de Man-Thompson.

De winnaressen ontvingen niet alleen een technische studiecheque ter waarde van € 1.000,-, maar ze mogen zich ook opmaken voor een professionele fotoshoot voor hun ‘month of fame’ in de Women in Technology kalender 2015.