10 technische jongeren krijgen werk en opleiding bij TMS Industrial Services

TMS Industrial Services, in samenwerking met Werk en Vakmanschap, heeft 10 technische jongeren een job en een 3-jarige opleiding Servicemonteur WTB niveau 3 aangeboden.

Trefwoorden: #Markiezaat College, #Moerdijk, #opleiding Servicemonteur WTB niveau 3, #TMS, #TMS Industrial Services, #Werk en Vakmanschap

Lees verder

HR

( Foto: TMS Industrial Services )

ENGINEERINGNET.NL - TMS Industrial Services investeert via dit project zowel in de toekomst van deze jonge technische mensen als in de toekomst van het eigen bedrijf.

Carel Jan Reuver, CEO bij TMS Industrial Services: "Tijdens gesprekken met het Markiezaat College in Bergen op Zoom en Werk en Vakmanschap, kreeg dit idee vorm. In dit opleidingstraject dragen wij zorg voor de baan en het praktische onderwijs. Het Markiezaat College verzorgt de theoretische leerstof."

"Werk en Vakmanschap neemt naast de werving en selectie tevens het werkgeverschap en de intensieve coaching en begeleiding van de kandidaten voor haar rekening."

De uiteindelijke werving en selectie van de kandidaten verliep soepel. De tien kandidaten die nu starten, grijpen deze kans met beide handen aan en zijn enorm gemotiveerd.

De opleiding is zo georganiseerd dat de kandidaten iedere twee maanden kennismaken met een andere afdeling. Zo leren de kandidaten het bedrijf kennen, maar kan het bedrijf ook rekenen op enthousiaste betrokkenheid van de eigen werknemers.

De reacties zijn tot op heden heel positief.