Izen, Berrentec en KTI-WTI uitgekozen voor groepsaankoop zonnepanelen

Sinds 13 augustus hadden meer dan 10.000 geïnteresseerden zich ingeschreven om een zonnepanelensysteem aan te kopen. Om deze tijdig te kunnen bedienen, werden 3 leveranciers uitgekozen.

Trefwoorden: #Berrentec, #groene energie, #groepsaankoop, #IZEN, #KTI-WTI, #zonne-energie, #zonnepanelen

Lees verder

Nieuws

( Foto: Wikipedia / Michiel1972 )

ENGINEERINGNET.BE - Om alle deelnemers tijdig te kunnen bedienen en om een kwalitatieve installatie te kunnen garanderen, werd een model uitgewerkt waar meerdere leveranciers die taak op zich nemen.

De gekwalificeerde leveranciers brachten in verschillende veilrondes hun beste bod uit. Daarvan zijn drie leveranciers als winnaar uit de bus gekomen.

Naast IZEN energy systems gaat het om Berrentec en KTI-WTI. Zij bedienen de komende maanden elk een regio in de provincie, en zijn gehouden aan dezelfde kwaliteit en prijzen.

Die prijzen liggen gemiddeld ongeveer 18% onder indicatieprijzen die de deelnemers te zien kregen bij inschrijving. Bij grotere pakketten is de korting iets groter dan bij kleinere pakketten.

De 10.000 deelnemers die zich de afgelopen maanden hebben ingeschreven voor de groepsaankoop ontvangen begin september een persoonlijk voorstel.

Dat voorstel bevat alle productspecificaties van het aangeboden zonnepanelensysteem en de bijbehorende informatie over onder andere de garanties en allrisk verzekering, en licht de bijkomende garanties en voorwaarden uitgebreid toe.

De deelnemers hebben tot en met 8 oktober de tijd om het persoonlijk voorstel al dan niet te accepteren.

Vooraleer ze die beslissing nemen wordt elke deelnemer uitgenodigd op een van de tientallen infoavonden waar ze met al hun vragen of opmerkingen terecht kunnen.