Bosch Bari plant wint EFQM Award winnaar 2014

Uit 8 genomineerden voor de EFQM Excellence Awards, koos de Jury één Award winnaar, 4 prijswinnaars en 3 finalisten. Bosch Bari plant wint de award dit jaar.

Trefwoorden: #Bosch Bari plant, #EFQM, #EFQM award, #EFQM Excellence Awards, #Marc Amblard

Lees verder

Nieuws

( Foto: EFQM )

ENGINEERINGNET - De acht genomineerden zijn organisaties die een duurzaam niveau van uitmuntendheid gedurende de laatste drie jaren kunnen aantonen.

Om als een EFQM-prijswinnaar te worden aangeduid, moeten deze organisaties bovendien aantonen dat ze zich onderscheiden in één van de fundamentele concepten van uitmuntendheid zoals leiderschap, innovatie of klantgerichtheid.

De Award is een prestigieuze erkenning die enkel wordt toegekend door de Jury aan een organisatie die werkelijk fungeert als een blikvanger in uitmuntendheid. Als de Jury vindt dat geen van de aanvragers dit niveau van uitmuntendheid beheerst, wordt er dat jaar geen Award uitgereikt. Zo onderscheidt de EFQM Excellence Award zich als een prestigieuze Award.

Dit jaar, besliste de Jury om Bosch Tecnologie Diesel e Sistemi Frenanti EFQM Award winnaar 2014.

Marc Amblard, Algemeen Directeur van EFQM, zegt: "Deze 23ste editie van de EFQM Award is enigszins uniek: ze valt immers samen met de viering van de 25ste verjaardag van de organisatie EFQM. 25 jaar van het bevorderen van uitmuntendheid en het helpen van organisaties in alle sectoren om het EFQM Excellence Model te implementeren om hun algehele prestaties te verbeteren."


ACHTERGROND
Het doel van de EFQM Excellence Award is het erkennen van de best presterende organisaties (in de private, openbare of niet-winstgevende sector).

De Award erkent de industriële leiders met een onbetwistbare track record van succes in het omzetten van hun strategie in actie tesamen met het continu verbeteren van de prestaties van hun organisatie.

Alle aanvragers worden beoordeeld door een team van hoogopgeleide, onafhankelijke beoordelaars van onze leden, die gemiddeld 500 uur besteden om elke aanvrager te beoordelen.