Thermote & Vanhalst breidt Franse activiteiten uit via overname IPS

"Belgische groeibedrijven" - TVH -Thermote & Vanhalst neemt verdeling van onderdelen voor hoogtewerkers over van Franse sectorgenoot IPS - Indépendant Pièces et Service.

Trefwoorden: #economie, #hoogtewerker, #logistiek, #thermote, #tvh

Lees verder

nieuws

( Foto: Engineeringnet )

ENGINEERINGNET.BE - De distributeur van material handling equipment Thermote & Vanhalst in Waregem heeft zijn Franse branchegenoot IPS – "Indépendant Pièces et Service" - overgenomen, een verdeler van onderdelen en batterijen voor hoogwerkers.

Via de acquisitie – het gaat om de hoofdactiviteit van IPS - wil het Belgische bedrijf zijn Frans filiaal TVH France versterken: "De onderdelenactiviteit voor Frankrijk en de Franse overzeese gebieden werden onmiddellijk geïntegreerd."

IPS France werd in 2006 opgericht in Bordeaux en is een dochteronderneming van de Britse IAPS Groep. Nu TVH de verdeling van onderdelen in Frankrijk overneemt, zal IPS France haar andere activiteit, de verdeling van hoogwerkers, verder zetten onder een andere naam, laat de firma weten.

‘Met de overname zetten we de uitrol verder van onze strategie om te groeien en een echte one-stop shop te zijn op het gebied van onderdelen voor hoogwerkers", aldus Kristof Bolle, Director Sales Industrial Equipment Parts & Accessories.

Het overnamebedrag werd niet bekendgemaakt.